Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, muvafık fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Strüktürda yangın çıkması halinde flama ve kötü yangın bapsı yardımıyla özelliklerine bandajlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini yerinde tasarlayarak projeye akla yatkın yangın merdiveni uygulamasına alay malay karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısı İşaretlemeleri: Yangın kapıları çoğunlukla üzerlerinde yangınla dayalı bilgilerin bulunmuş olduğu fiilaretlemelere sahiptir. Bu meslekaretlemeler, kapının yangın sınıfını, peklik süresini ve özge önemli detayları belirtir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin duman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim katkısızlanabilir.

Söz konusu sevimli kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar yangın kapısı ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal kılmak ve montajını inşa etmek binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Report this wiki page