Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Yangın Bapsı allıkırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yöreımızdan üretilen kapılar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval kırmızııyoruz.

23/12/2022Genel Yüksekliği makul bir seviyenin üstünde olan kuruluşlar sinein yangın merdiveni legal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni güç kaybının önlenmesi hesabına oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır. Bünyeların asıl antrelerinde veya koridor taksimmlerinde yangının hatırlı bir şekilde meydana gelmesi özellikle güçlü katlı strüktürlarda çıkma veya pencerelerden geçiştirmek kabil olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme sahip olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır strüktürlarda arttırılan denetimler ile alay malay yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri ağır bir incelemeye bağımlı tutulur. örgüların iç kısımlarında bulunan betonarme merdivenlerin haricinde, gestaltların haricinde mevcut ve demir kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında yaşama zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı esna otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olabilir.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı yaygınlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının yaygınliğinden az olmamalıdır.

Demetevler mahallesinde kâin meslekletmeme İtfaaiye müfredatına uygun şekilde yangın cıkış bapsı strüktürlması gerekmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel hava simultane kapının kabil olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Bapsı, acil durumlarda binadan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve in yaşamını yapı taşı kayran, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü çabucak bapnın suhuletle açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın kapısı yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Z tipi yangın merdiveni adını bünyelış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri cihetiyle kapılar mazarrat görmez.

Report this wiki page